Momentje.....

Kunstkamer 10 - Jikke van der Zee

Kunstkamer 10 - Jikke van der Zee

Kunstkamer 10, een prachtig monumentaal pand in het centrum van Leeuwarden, is een creatieve huiskamer waar ik teken- en schilderlessen, workshops en projecten verzorg. Ook heb ik hier mijn winkelatelier waar ik kunstzinnige artikelen verkoop zoals schilderijen, lampen, mutsen, stillevens. Hiernaast bied ik docenten de ruimte om met passie hun vak uit te oefenen. Dit resulteert in een breed aanbod zoals dans, gitaar, piano en theaterlessen.

Workshop identiteit
In Kunstkamer 10 wordt de workshop ‘Identiteit’ gegeven. Wat is je identiteit? Is dit je Ego of je innerlijke ik? Wie is de persoon die je echt bent? We kiezen en maken kleuren die bij je passen in abstracte vormen en maken hier een compositie van. Wat zeggen de kleuren en vlakverdeling over jou? Hoe laat je je identiteit zien in beeld.

Locatie: Kunstkamer 10, Herenwaltje 10

www.kunstkamer10.nl