Momentje.....

Lovely Leonie Music

Lovely Leonie Music

Ik ben Leonie Peerboom en al vanaf kleins af aan ben ik bezig met muziek. Al sinds ik mij kan herinneren schrijf ik liedjes en ben ik druk met zingen, viool spelen en piano spelen.

Academie voor Popcultuur in Leeuwarden

Tijdens mijn muziekopleiding aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden kreeg ik regelmatig aanvragen voor zanglessen. Dit deed mij in 2011 besluiten om Lovely Leonie Music op te richten. Uiteraard heb ik na mijn opleiding diverse cursussen gevolgd om sterker te worden in lesgeven en zangtechnieken. Daarbij heb ik veel kennis van anatomie, waardoor ik je veel kan vertellen over de werking van de stem. Bovendien ben ik erg creatief en weet ik iedereen altijd op zijn of haar gemak te stellen.

Locatie: CSG Comenius Mariënburg, Achter de Hoven 118 - lokaal 001

https://leoniepeerboom.nl/